Tvillingarna

Tvillingarna

Att få göra upptäcktsfärder i så väl teori som praktik tilltalar dig mycket. Att resa och få upptäcka nya platser är ett måste för dig. Du skaffar dig säkert en lite lyxig och ombonat trygg bostad för dig själv och din familj. Du saknar inte mycket i ditt hem, här finns det mesta av marknadens elegans och du ser även till att du har dyrbarheter runt om dig, även om dessa kanske inte alltid är till nytta för dig. Du är idérik, klar i tanken och verkligt duktig i att lösa även de mest invecklade problem. Du bör helst umgås med personer som kan mer än du, då suger du i dig kunskaper i massor. Eget ansvar är en självklarhet för dig, då du hör till dem som är energisk, duktig och klarar även de svåraste uppgifter själv. Du skapar ibland avundsjuka och du kan få höra irriterande ord om dig själv och det just genom ditt genialiskt enkla sätt att lösa problem och svårigheter som andra inte lyckas med.

Dina bästa chanser

Din bästa färg bör vara gult och svagt rött. Din bästa sportgren bör vara orientering, badminton och fiske. Din bästa metall bör vara kvicksilver. Din bästa blomma bör vara liljekonvalj eller jasmin. Din bästa juvel bör vara smaragd - men även en prydnadssten som en kalcedon kan ge dig lycka. Ditt bästa träd bör vara kastanj eller ek.



Förutom att jag hatar färgen gult, origentering och badminton funkar väl och fiske VÄÄÄÄLIGT sällan men annars så kanske det stämmer lite ?  svagt rött, vad är det för färg? :S
Antingen är de väl rött eller inte .. mörkrött är ju en annan sak, mera brunt typ men vad är svagt rött för färg? :P rosa kan det omöjligt vara för det heter ju rosa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0